Privacyverklaring

Dit is de privacyverklaring van: Hidden Profits Marketing BV gevestigd aan de Plotterstraat 22, 1033 RX in Amsterdam. KvK-inschrijfnummer: 70289964 met BTW nummer NL858238949B01. Voor vragen of contact kun je mailen met info@hiddenprofitsmarketing.com.

Waar we in dit privacyverklaring verwijzen naar ‘persoonsgegevens’, bedoelen we de informatie die jij aan ons verstrekt over jezelf. Zoals bijvoorbeeld je naam, e-mailadres en telefoonnummer. Dat doe je geheel vrijwillig.

Doel verwerken en opslaan persoonsgegevens

Jouw persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt om jou te informeren en contacteren voor hetgeen waarvoor je het betreffende contactformulier hebt ingevuld. De samenstelling van de gevraagde persoonsgegevens is per formulier zo aangepast, dat we jou geen informatie vragen en/of opslaan die niet relevant is voor hetgeen waarvoor jij je persoonsgegevens achterlaat. Het achterlaten van jouw persoonsgegevens is per definitie volledig vrijwillig. We onderscheiden 4 typen persoonsgegevens die we op deze website verwerken:
 

  1. Informatieaanvraag: veruit de meeste formulieren op de website hebben als doel jou te informeren over onze marketingprogramma's of een specifieke vraag die je zelf hebt gesteld. Per formulier staat beschreven waar je informatie over zult ontvangen. De gevraagde gegevens beperken zich tot je eventuele vraag, bedrijfsnaam, naam, e-mail en telefoonnummer om jou te kunnen bereiken voor de gevraagde informatie.

  2. Online marketing scan: wil je weten hoe jouw huidge online marketingbeleving  is vergeleken met de mogelijkheden? Dan hebben we iets meer informatie nodig dan naam, e-mail en telefoonnummer. We vragen je om, geheel vrijwillig, antwoord te geven op een aantal vragen met betrekking tot jouw huidge situatie m.b.t. marketing en verkoop, je groeisituatie en -doelen, en jouw ervaring en beleving daarbij. Jouw contactgegevens in combinatie met deze antwoorden worden uitsluitend gebruikt om jou vervolgens te informeren en adviseren over de best passende marketing aanpak.

  3. Nieuwsbrief: het kan zijn dat je jezelf aanmeldt voor de nieuwsbrief. Dit gebeurt altijd middels een verplichte dubbele opt-in. Na het aanmelden ontvang je periodiek de nieuwsbrief per e-mail om jou van de dienstverlening en algemene informatie rondom Hidden Profits Marketing BV te voorzien.

  4. Kennisplatform: voor vaste klanten is er het exclusieve kennisplatform. Een deel van dat platform wordt ook opengesteld voor derden. De persoonsgegevens die je daarbij invult dienen om jou persoonlijk en met een zelfgekozen wachtwoord toegang te verstrekken tot dat platform.

Na ontvangst van de gegevens zullen wij vervolgens per e-mail, sms en/of telefoon contact met je opnemen om je te voorzien van de gevraagde informatie.

Duur van opslag persoonsgegevens

Persoonsgegevens worden niet langer opgeslagen dan strikt noodzakelijk. Voor alle reguliere contactformulieren (doel 1, 2 en 3 zoals bovenstaand beschreven) geldt dat gegevens 12 maanden na verstrekking gewist worden na verstrekking. We zijn er dan zeker van dat er voldoende gelegenheid is geweest om jou te informeren over hetgeen waarvoor jij je persoonsgegevens voor hebt achtergelaten. Bij een nieuwsbrief of kennisplatform aanmelding bewaren we jouw gegevens zolang jij ingeschreven bent, je kunt je ten alle tijden zelf actief afmelden via een link in de nieuwsbrief. Ook als jouw gegevens tussentijds verwijderd zijn uit de informatie- en/of nieuwsbriefdatabase.

Beveiliging

Jouw persoonsgegevens zijn veilig. De toevertrouwde gegevens worden met beveiligd met behulp van technische en administratieve veiligheidsmaatregelen om het risico van verlies, misbruik, onbevoegde toegang, openbaarmaking en wijziging zo klein mogelijk te maken. Hierbij kun je denken aan firewalls, versleuteling van gegevens, beveiligde verbindingen en fysieke en administratieve toegangscontroles tot aan de data en servers.

Verstrekking persoonsgegevens aan derden

Om de door jou aangevraagde informatie toegankelijk te maken, werkt Hidden Profits Marketing BV samen met derde partijen. Denk hierbij aan een website beheerder, hostingpartij, nieuwsbriefsysteem en landingspaginasoftware. Met alle betrokken partijen is een zogenaamde Verwerkersovereenkomst afgesloten. Via deze overeenkomst is o.a. de veiligheid en het tijdig wissen van van jouw persoonsgegevens gewaarborgd.

Recht op inzage, rectificatie, intrekken of wissen van de persoonsgegevens

Graag wijzen we je op de mogelijkheid om op verzoek de door ons opgeslagen persoonsgegevens in te zien, te rectificeren, in te trekken en/of te laten wissen uit onze database. Stuur hiervoor een e-mail naar info@hiddenprofitsmarketing.com.

Het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens

Ben je het niet eens met het hierboven omschreven privacyverklaring of de manier waarop wij omspringen met jouw gegevens? Je hebt dan het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Dit kan via https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/.

Dit privacyverklaring kan op ieder moment worden aangepast. We raden je aan het privacyverklaring regelmatig te raadplegen.

  • "Elk jaar namen de leden af. Het roer moest om. Nu mét Hidden Profits al netto 125 leden erbij in de 1e maanden! "

    Rudi Hijweege, Fit25 Numansdorp
  • "Ledenstop! In 9 maanden zit de studio vol, mede dankzij Hidden Profits"

    Iris van Westering Stokkink, BodyTec Veenendaal
  • "Aantoonbaar meer inschrijvingen door de GROEI formule!"

    Daniel Buth, Algemeen Manager LifeCity & OosterGym
  • "We hebben nu al 36 nieuwe leden in de 1e 3 weken van onze samenwerking. Alle lessen zitten vol! "

    Roy Liefting, Liefting Fit Personal Training in Uitgeest
  • "Ik geef jullie een 10! En raad jullie aan iedereen aan."

    Ronnie Van Iwaarden, fit20 Veenendaal
  • "Gisteren 8 proeftrainingen gegeven. En alle 8 als lid ingeschreven. 100% score, super!"

    Tom van Dooren, fit20 in Weert
  • "Ik ben sinds 2016 met bijna 600 leden gegroeid. Hierdoor heb ik Alex Lloyd Milon Club kunnen openen!"

    Ernst Grootoonk, Leisure World, CrossFit Dronten & Alex Lloyd Club
  • "Ik wil je vragen of je de campagne stop wil zetten. We zitten nu even te vol om nog nieuwe mensen aan te nemen"

    Ingeborg Modde, Sweat Healthcenter Oostburg
  • "160 Nieuwe leden deze maand! Dankzij de combinatie van online inplannen en leadconnect belsysteem."

    Yani Janssens, CrossBoX Hangar154 powered by Fitopia Edegem
  • "We hebben nu 1000 betalende leden!!! We zijn super tevreden en lopen flink voor op ons doel! Mag de campagne 20 dagen stop?"

    Jo van Nevel, Okinawa Aalter
  • "Het belsysteem van Hidden Profits is ideaal. Het is net alsof ik een eigen secretaresse heb!"

    Elly Smits, Madonna’s Veghel
  • "De campagne mag even op lager pitje. Een luxe probleem! Verder draaien de campagnes top en zijn heel tevreden over de PT leads"

    Arjan van Eerten, Van Eerten Personal Training
  • "Kan je de campagne uitzetten want we groeien zowat uit ons jasje!"

    Peter en Manfred de Kleer, Health & Fit Sports in Monster
  • "Dit hadden we al veel eerder moeten hebben! Super tool!"

    William Bouman, Sport & Fitness Geldermalsen
  • "Helemaal top dat lead connect systeem en afspraken online in plannen. We gaan voor goud!"

    Marco van Kooten, M&M the Next Nijkerk
  • "De Groeiformule werkt echt super! Meer afspraken en halverwege deze maand is het al onze beste maand van het jaar!"

    Rick Sombroek, Gym West Amsterdam
  • "Zet de leads maar even uit,  we zitten op het target en alle pasjes zijn op... "

    Roy van Zijl, the Trainingclub Dedemsvaart
  • "Wat een geweldig systeem! Dit werkt echt zo vet!"

    Marian van Ast, Bodylifeplan Zwolle
  • "Ik heb de ideale marketing combi, die mijn ledental heeft doen exploderen!"

    Richard Maatjes, Sportcentrum Coach Waalre
  • "Ik kan iedereen, wanneer je wilt (blijven) groeien, aanbevelen om met Hidden Profits Marketing te werken. "

    Robert Hardeman, Robert Hardeman Fitness Professional
  • "Net 1 week officieel geopend. We zijn al break-even en zitten al op de helft van ons doel van nieuwe leden dit jaar!"

    Diana van Dijk, Bodytec Lochem
  • "Dankzij Hidden Profits zijn we in Oosterbeek flink gegroeid en heb ik een 2e én 3e club kunnen openen"

    Wout ter Haar, Fit en Wellness Center Oosterbeek & Slimmer-Fit Bennekom
  • "In 1e maand van de nieuwe Formule meteen het aantal ingeschreven leden verdubbeld! "

    Kevin Curiel, Sportingclub de Uitweg Rotterdam
  • "We registreren onze cijfers al jaren, groeien al een tijd constant met de leads, maar zien voor het eerst een enorme stijging!"

    Herold van Diermen, Ted's Fitness Bunschoten-Spakenburg
  • "Hidden Profits Marketing geeft me heel veel rust als ondernemer. We groeien maandelijks en zitten bijna vol!"

    Remon van Loon, Aad van Loon Sport Barendrecht
  • "Wij zijn verhuisd. En hebben zonder extra kosten en mét een slimme mail, direct al 38 inschrijvingen binnen!"

    Mark Swanborn, Sportschool Van Der Velde
  • "De omzet van maand 1 (mei) is zelfs nog ruim boven de omzet van januari uit gekomen. Ik ben super blij met de samenwerking!"

    Arjan van Eerten, Van Eerten Personal Training
  • "Met heel goed gevoel laten wij onze online marketing verzorgen. Ik verwacht nog lange tijd te zullen blijven!"

    Carina Roemers, Palestra Dokkum en Hallum & Happy Life 35
  • "Gouden formule! De helft van onze nieuwe klanten komen uit de leads van Hidden Profits Marketing"

    Rutger Fahner, Healthclub Prolife
  • "We waren eerst sceptisch, maar nu... ga in zee met Hidden Profits!"

    Diana Snellenberg-Hielckert, FysioFit in Enschede
  • "We moeten op dit moment nog maar 15 leden inschrijven om ons maximum aantal leden te bereiken!"

    Diana van Dijk, Club Allround Lochem
  • "Ik geef Hidden Profits de hoogste waardering!"

    Erik Kirchhoff, Kirchhoff Fysio
  • "Met Healthy Fit al 55 maanden groei en met HappyBodies.nl van 1 naar 7 vestigingen! Ik wil nooit meer zonder Hidden Profits!"

    Romano Morais, Healthy Fit in Heemskerk & HappyBodies.nl (franchiseketen Milon microclubs)
  • "Slechte leads bestaan niet, slechte verkopers helaas wel..."

    Tim van Lieshout, Medifit Healthclub en Meditfit's Milon Club
  • "Hidden Profits Marketing  heeft er voor gezorgd dat ik met een blij gevoel het 12,5 jarig jubileum heb kunnen vieren"

    Marian van Ast, Bodylifeplan Zwolle
  • "Wij konden het zelf niet geloven, maar door de vele leads hebben wij het nu tijdelijk stop moeten zetten"

    Jeremy Sabono, Mico Sport Roggel
  • "Dankzij Hidden Profits Marketing heeft Top Balance Heerlen sinds januari dit jaar al 33% omzet toename!"

    Dyon Voogt, Top Balance Heerlen
  • "Dankzij Hidden Profits hebben wij met Active Health Center Den Haag al vóór de zomervakantie onze jaardoelstelling gehaald!"

    Michel en Jeroen Zoutendijk, Active Health Center Den Haag
  • "Voor mijn directe concurrenten: niet doen!"

    Lars Fridrichs, Fit & Fun in Deventer, Eerbeek en Twello
  • "Mijn boutique fitnessclub was binnen 1,5 jaar vol!"

    Erwin Korst, SX Sportsclub in Eindhoven
  • "Dit kun je niet zelf!"

    Robert Steijn, Your Life Sportsclub in Voorschoten
  • "Goede communicatie en goede online campagnes! "

    Kim Essink, Essink Sportcentrum in Eindhoven
  • "Eindelijk, beloftes worden meer dan waar gemaakt!"

    Hein Jan Bonnema, Palestra Sports in Amsterdam en Heiloo
  • "Nooit verwacht dat ik dit zou zeggen... Kan de campagne even uit wegens zo veel leads?"

    Rene Eleveld, Actioncenter Hoogland, Amersfoort
  • "De online leads, die ik nú ontvang, overtreffen al mijn verwachtingen"

    Gerben Bouwman, Sport Kerschoten in Apeldoorn
  • "De constante stroom leads brengt echt rust"

    Chris Liebregts, Fitness Hapert en Fitness Oirschot
  • "In oktober 2015 al ons doel voor zomer 2016 behaald!"

    Herman Jongerius, Body Sports in Utrecht
  • "'Voor het eerst in ons bestaan in de zomer juist gegroeid!'"

    Ernst-jan Oudenampsen, Fitness & Fysiotherapie Sjàhto, Laren (GLD)
  • ""We groeien nu weer, tegen de stroom in!""

    Han de Hair, Gymnasion in Joure en InVorm Training in Hilversum
  • "Hidden Profits is voor een heel groot deel verantwoordelijk voor de snelle groei"

    Melvin Latour, Corpus Milon Clubs in Hengelo
  • "Hidden Profits gets business done!"

    Brigitte Sala, It's All Inn Sports in Alphen aan den Rijn
  • "Onmisbaar als je zelf niet over de juiste online marketing kennis en kunde beschikt"

    Martijn van der Pijl, Slim Bezig Milon Studio in Veldhoven
  • "Hidden Profits zorgt er voor, dat wij kunnen blijven groeien!"

    Robin Giessen, Poppink Sport in Emmen
  • "Sinds we met Facebook werken, is het ledental extra gegroeid!"

    Monique van Boxel, SAMM Bewegen en Voedingsadvies
  • "Meer leden? Hidden Profits weet ze wel te vinden!"

    Erik Puystiens, Equilibrium Wellness Center in Veltem-Beisem
  • "Hidden Profits levert een programma van zeer goede kwaliteit."

    Bas Jansen, P.H.C. Totaal Vitaal in Tilburg
  • "Nooit verwacht dat zoveel mensen zich mobiel aanmelden"

    Marco van Kooten, M&M The Next in Nijkerk
  • "Resultaat? Een omzetstijging van 15% in 1 jaar tijd!"

    Gert Bongers, Sportcentrum de Tuunte in Winterswijk
  • 3 Marketing Tips om in januari dubbel aantal leden in te schrijven!

    3 Marketing Tips om in januari dubbel aantal leden in te schrijven!

    Januari, jouw FAVORIETE maand als fitnessondernemer. Waarom? Duizenden mensen met goede voornemens zijn op zoek naar een gym waar...

    Lees meer
  • Zo lift jij ook mee op de groei in de Fitnessbranche

    Zo lift jij ook mee op de groei in de Fitnessbranche

    De fitnessbranche GROEIT! Goed nieuws voor jou als fitnessondernemer dus. Of toch niet? Wacht even...  Wie was ook...

    Lees meer
Archief

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.