Privacyverklaring

Dit is de privacyverklaring van: Hidden Profits Marketing BV gevestigd aan de Plotterstraat 22, 1033 RX in Amsterdam. KvK-inschrijfnummer: 70289964 met BTW nummer NL858238949B01. Voor vragen of contact kun je mailen met info@hiddenprofitsmarketing.com.

Waar we in dit privacyverklaring verwijzen naar ‘persoonsgegevens’, bedoelen we de informatie die jij aan ons verstrekt over jezelf. Zoals bijvoorbeeld je naam, e-mailadres en telefoonnummer. Dat doe je geheel vrijwillig.

Doel verwerken en opslaan persoonsgegevens

Jouw persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt om jou te informeren en contacteren voor hetgeen waarvoor je het betreffende contactformulier hebt ingevuld. De samenstelling van de gevraagde persoonsgegevens is per formulier zo aangepast, dat we jou geen informatie vragen en/of opslaan die niet relevant is voor hetgeen waarvoor jij je persoonsgegevens achterlaat. Het achterlaten van jouw persoonsgegevens is per definitie volledig vrijwillig. We onderscheiden 4 typen persoonsgegevens die we op deze website verwerken:
 

  1. Informatieaanvraag: veruit de meeste formulieren op de website hebben als doel jou te informeren over onze marketingprogramma's of een specifieke vraag die je zelf hebt gesteld. Per formulier staat beschreven waar je informatie over zult ontvangen. De gevraagde gegevens beperken zich tot je eventuele vraag, bedrijfsnaam, naam, e-mail en telefoonnummer om jou te kunnen bereiken voor de gevraagde informatie.

  2. Online marketing scan: wil je weten hoe jouw huidge online marketingbeleving  is vergeleken met de mogelijkheden? Dan hebben we iets meer informatie nodig dan naam, e-mail en telefoonnummer. We vragen je om, geheel vrijwillig, antwoord te geven op een aantal vragen met betrekking tot jouw huidge situatie m.b.t. marketing en verkoop, je groeisituatie en -doelen, en jouw ervaring en beleving daarbij. Jouw contactgegevens in combinatie met deze antwoorden worden uitsluitend gebruikt om jou vervolgens te informeren en adviseren over de best passende marketing aanpak.

  3. Nieuwsbrief: het kan zijn dat je jezelf aanmeldt voor de nieuwsbrief. Dit gebeurt altijd middels een verplichte dubbele opt-in. Na het aanmelden ontvang je periodiek de nieuwsbrief per e-mail om jou van de dienstverlening en algemene informatie rondom Hidden Profits Marketing BV te voorzien.

  4. Kennisplatform: voor vaste klanten is er het exclusieve kennisplatform. Een deel van dat platform wordt ook opengesteld voor derden. De persoonsgegevens die je daarbij invult dienen om jou persoonlijk en met een zelfgekozen wachtwoord toegang te verstrekken tot dat platform.

Na ontvangst van de gegevens zullen wij vervolgens per e-mail, sms en/of telefoon contact met je opnemen om je te voorzien van de gevraagde informatie.

Duur van opslag persoonsgegevens

Persoonsgegevens worden niet langer opgeslagen dan strikt noodzakelijk. Voor alle reguliere contactformulieren (doel 1, 2 en 3 zoals bovenstaand beschreven) geldt dat gegevens 12 maanden na verstrekking gewist worden na verstrekking. We zijn er dan zeker van dat er voldoende gelegenheid is geweest om jou te informeren over hetgeen waarvoor jij je persoonsgegevens voor hebt achtergelaten. Bij een nieuwsbrief of kennisplatform aanmelding bewaren we jouw gegevens zolang jij ingeschreven bent, je kunt je ten alle tijden zelf actief afmelden via een link in de nieuwsbrief. Ook als jouw gegevens tussentijds verwijderd zijn uit de informatie- en/of nieuwsbriefdatabase.

Beveiliging

Jouw persoonsgegevens zijn veilig. De toevertrouwde gegevens worden met beveiligd met behulp van technische en administratieve veiligheidsmaatregelen om het risico van verlies, misbruik, onbevoegde toegang, openbaarmaking en wijziging zo klein mogelijk te maken. Hierbij kun je denken aan firewalls, versleuteling van gegevens, beveiligde verbindingen en fysieke en administratieve toegangscontroles tot aan de data en servers.

Verstrekking persoonsgegevens aan derden

Om de door jou aangevraagde informatie toegankelijk te maken, werkt Hidden Profits Marketing BV samen met derde partijen. Denk hierbij aan een website beheerder, hostingpartij, nieuwsbriefsysteem en landingspaginasoftware. Met alle betrokken partijen is een zogenaamde Verwerkersovereenkomst afgesloten. Via deze overeenkomst is o.a. de veiligheid en het tijdig wissen van van jouw persoonsgegevens gewaarborgd.

Recht op inzage, rectificatie, intrekken of wissen van de persoonsgegevens

Graag wijzen we je op de mogelijkheid om op verzoek de door ons opgeslagen persoonsgegevens in te zien, te rectificeren, in te trekken en/of te laten wissen uit onze database. Stuur hiervoor een e-mail naar info@hiddenprofitsmarketing.com.

Het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens

Ben je het niet eens met het hierboven omschreven privacyverklaring of de manier waarop wij omspringen met jouw gegevens? Je hebt dan het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Dit kan via https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/.

Dit privacyverklaring kan op ieder moment worden aangepast. We raden je aan het privacyverklaring regelmatig te raadplegen.

  • "In eerste instantie een grote stap om te nemen als kleine studio. Maar uiteindelijk een ontzettend goede keuze gebleken!"

    Jeffrey Beijnen, PUSH Training Studio in Nieuwegein (PT & Small Group Training)
  • "Ik werk ondertussen al 5 jaar met Hidden Profits samen. Zonder HP was ik nooit zo ver gekomen als waar ik nu sta!"

    Ingeborg Modde, Sweat Healthcenter Oostburg & Vlissingen (Boutique Circle Clubs)
  • "Wat een professionele organisatie, komen altijd met oplossingen! Grote organisatie maar korte lijnen; dat waardeer ik zeer."

    Astrid Witte, Witteborg Sport in Opende provincie Groningen (groepslessen diverse locaties)
  • "Top organisatie! Hidden Profits luistert goed naar de behoefte van de klant. Ik heb zelf inspraak in de campagnes"

    Bob van Nisselrooy, Fit District in Gennep (healthclub) & Fit District LIVE (online trainingsplatform)
  • "Expert op het gebied van online fitnessmarketing, denken mee en zijn betrokken, mooi team met mensen."

    Pascale van Hellemond, Van Hellemond Sport Hilversum (keten)
  • "Hidden Profits is onmisbaar is voor de marketing van je fitnessbedrijf. Zij maken het verschil."

    Jochem Willemsen, Maas en Waal Fit in Beneden Leeuwen (healthclub)
  • "Stop de lopende campagnes, wij zitten he-le-maal vol!"

    Gert Bongers, GetFit35 (keten)
  • "We hebben nu al 36 nieuwe leden in de 1e 3 weken van onze samenwerking. Alle lessen zitten vol! "

    Roy Liefting, Liefting Fit Personal Training in Uitgeest
  • "We waren eerst sceptisch, maar nu... ga in zee met Hidden Profits!"

    Diana Snellenberg-Hielckert, FysioFit in Enschede
  • "Aantoonbaar meer inschrijvingen door de GROEI formule!"

    Daniel Buth, Algemeen Manager LifeCity & OosterGym
  • "Gisteren 8 proeftrainingen gegeven. En alle 8 als lid ingeschreven. 100% score, super!"

    Tom van Dooren, fit20 in Weert
  • "Nooit verwacht dat zoveel mensen zich mobiel aanmelden"

    Marco van Kooten, M&M The Next in Nijkerk
  • "We hebben nu 1000 betalende leden!!! We zijn super tevreden en lopen flink voor op ons doel! Mag de campagne 20 dagen stop?"

    Jo van Nevel, Okinawa Aalter
  • "De Groeiformule werkt echt super! Meer afspraken en halverwege deze maand is het al onze beste maand van het jaar!"

    Rick Sombroek, Gym West Amsterdam
  • "Ik heb de ideale marketing combi, die mijn ledental heeft doen exploderen!"

    Richard Maatjes, Sportcentrum Coach Waalre
  • "Zet de leads maar even uit,  we zitten op het target en alle pasjes zijn op... "

    Roy van Zijl, the Trainingclub Dedemsvaart
  • "De omzet van maand 1 (mei) is zelfs nog ruim boven de omzet van januari uit gekomen. Ik ben super blij met de samenwerking!"

    Arjan van Eerten, Van Eerten Personal Training
  • "De constante stroom leads brengt echt rust"

    Chris Liebregts, Fitness Hapert en Fitness Oirschot
  • "Wat een geweldig systeem! Dit werkt echt zo vet!"

    Marian van Ast, Bodylifeplan Zwolle
  • "Gouden formule! De helft van onze nieuwe klanten komen uit de leads van Hidden Profits Marketing"

    Rutger Fahner, Healthclub Prolife
  • "Hidden Profits levert een programma van zeer goede kwaliteit."

    Bas Jansen, P.H.C. Totaal Vitaal in Tilburg
  • "December is vaak een dal maar de inschrijvingen blijven ook nu gewoon doorgaan!"

    Sanne Rooijmans, Crossfit 075
  • "Het belsysteem van Hidden Profits is ideaal. Het is net alsof ik een eigen secretaresse heb!"

    Elly Smits, Madonna’s Veghel
  • "Ik geef Hidden Profits de hoogste waardering!"

    Erik Kirchhoff, Kirchhoff Fysio
  • "De campagne mag even op lager pitje. Een luxe probleem! Verder draaien de campagnes top en zijn heel tevreden over de PT leads"

    Arjan van Eerten, Van Eerten Personal Training
  • ""We groeien nu weer, tegen de stroom in!""

    Han de Hair, Gymnasion in Joure en InVorm Training in Hilversum
  • "Dit hadden we al veel eerder moeten hebben! Super tool!"

    William Bouman, Sport & Fitness Geldermalsen
  • "In 1e maand van de nieuwe Formule meteen het aantal ingeschreven leden verdubbeld! "

    Kevin Curiel, Sportingclub de Uitweg Rotterdam
  • "Hidden Profits Marketing geeft me heel veel rust als ondernemer. We groeien maandelijks en zitten bijna vol!"

    Remon van Loon, Aad van Loon Sport Barendrecht
  • "Net 1 week officieel geopend. We zijn al break-even en zitten al op de helft van ons doel van nieuwe leden dit jaar!"

    Diana van Dijk, Bodytec Lochem
  • "Slechte leads bestaan niet, als je ze maar goed opvolgt"

    Tim van Lieshout, Meditfit's Milon Club
  • "We moeten op dit moment nog maar 15 leden inschrijven om ons maximum aantal leden te bereiken!"

    Diana van Dijk, Club Allround Lochem
  • "Hidden Profits Marketing  heeft er voor gezorgd dat ik met een blij gevoel het 12,5 jarig jubileum heb kunnen vieren"

    Marian van Ast, Bodylifeplan Zwolle
  • "Hidden Profits zorgt er voor, dat wij kunnen blijven groeien!"

    Robin Giessen, Poppink Sport in Emmen
  • "Helemaal top dat lead connect systeem en afspraken online in plannen. We gaan voor goud!"

    Marco van Kooten, M&M the Next Nijkerk
  • "Dankzij Hidden Profits Marketing heeft Top Balance Heerlen sinds januari dit jaar al 33% omzet toename!"

    Dyon Voogt, Top Balance Heerlen
  • Hidden Heroes Podcast #011: Henk Sariman (Anytime Fitness Stekene & Anytime Fitness St. Gillis Waas)

    Hidden Heroes Podcast #011: Henk Sariman (Anytime Fitness Stekene & Anytime Fitness St. Gillis Waas)

    "Nu ik twee franchise fitnessclubs run en wil uitbouwen naar vijf, merk ik dat dat voor mij veel beter werkt dan het runnen van vijf...

    Lees meer
  • Hidden Heroes Podcast #010: Jelle Rietveld (Gymboxx Gouda)

    Hidden Heroes Podcast #010: Jelle Rietveld (Gymboxx Gouda)

    "Mijn outdoor gym in Gouda trekt zelfs leden van ver weg, die buiten ook gewoon zwaarder willen kunnen trainen, niet alleen met...

    Lees meer
Archief

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.